Wie zit er achter Hava creations?

Ik ben Julia van Rijn, 22 jaar oud en ik woon in Den Haag. 

Waar kom ik vandaan?

Ik vertel altijd met trots dat ik uit Den Haag kom. Een mooie stad met een hele mooie achtertuin, het strand!

 

Hoe is Hava creations ontstaan?

Ik ben begin 2019 afgestudeerd als Industrieel Product Ontwerper. Creativiteit heeft altijd in me gezeten. Zo ben ik altijd al bezig geweest met fotograferen, stijlen, editen en grafische vormgeving. Dit heb ik altijd als hobby gedaan. Ik kon mijn creativiteit deels kwijt in mijn studie al was vond ik de technische kant van het vak minder leuk. Tijdens mijn tussenjaar ben ik benaderd om te fotograferen voor Haags Productiebedrijf. Dit aanbod heb ik met beide handen aangepakt, met als gevolg mijn eigen bedrijf.

Hoe zou ik mezelf beschrijven?

Ik ben iemand die niet stil kan zitten. Daar bedoel ik niet mee dat ik niet op de bank kan Netflixen, daar ben ik zo nu en dan ook goed in. Maar ik ben altijd ergens mee bezig en zal niet snel achter de geraniums belanden. Daar is dit bedrijf een bewijs van. Ik ben creatief en als mijn interesse ergens ligt vind ik het leuk om me daar in te scholen. Dat maakt dat ik ambitie heb voor wat ik doe. Ik wil iets en ik zorg dat ik het leer! Ik heb dromen maar ik vind het soms eng om die uit te spreken. Ondanks dat denk ik dat hard werken beloont wordt. 

Wat zijn dan die dromen waar ik het over hebt?

Je hebt je geluk niet altijd in de hand. Wel ben ik er van overtuigd dat je het voor een groot gedeelte zelf kan sturen. Daarom vind ik het belangrijk dat ik mijn geld verdien met iets waarover ik gepassioneerd ben en iets waarin ik mezelf wil ontwikkelen. Ik heb niet een heel concreet doel ik mijn leven. Ik weet wat ik leuk vind om te doen en als ik daar hard aan werk heb ik er vertrouwen in dat het goed komt. Zo had ik eind 2018 nog gedacht dat ik mijn tussenjaar in de horeca zou werken. En wat doe ik nu? Ik heb een startend bedrijf met mensen om me heen die me inspireren en motiveren. 

W I E  B E N  I K ?

Wat zijn mijn toekomstige plannen?

Ik ben afgestudeerd en heb gekozen voor een tussenjaar. Ik hou van reizen, al ben ik nog nooit buiten Europa geweest. Dat is iets wat al heel lang op mijn bucket list staat. Het idee is om nu hard te werken en te sparen om na de zomer richting Azië te kunnen. Voor hoe lang? Ik heb nog geen idee! Dat is iets wat ik los laat en laat gebeuren. Het hangt af van meerdere factoren. Zo ligt het eraan hoeveel ik gespaard heb. Een bedrijf starten is leuk! Maar je moet er ook in investeren. Daarnaast weet ik niet wat de toekomst me brengt. Ik heb een goede start gemaakt maar waar sta ik over een half jaar? Neem ik een vakantie op Bali? Ga ik voor langere tijd rondtrekken en kan ik reizen combineren met mijn werk? We gaan het zien! Tuurlijk moet ik op begeven moment gaan plannen maar voor alsnog staat alles open!

L E T' S

C O N N E C T

I N S T A G R A M

F A C E B O O K

Y O U T U B E

P I N T E R E S T

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest

contact | 06-83164541 | info@hava-creations.com | Den Haag