DIENSTEN

Ik fotografeer zowel voor particulieren als voor bedrijven. Hier zullen de prijzen dan ook op aangepast zijn. Mijn fotografie verschilt. Zo fotografeer ik zowel eten, product, portrait als lifestyle. Heb je een bepaald beeld bij wat je wilt hebben? Dan sta ik daar zeker voor open en kunnen we dat met lekker bakkie koffie rustig bespreken! 

IMG_0398_Facetune_01-07-2019-12-53-16.jp

Ik beheer de sociale media van bedrijven. Dat wil zeggen dat ik uit de naam van bedrijven content op hun verschillende sociale media kanalen plaats. Hierbij maak ik gebruik van bepaalde strategieën om op die manier het bereik van de klant te verbreden. Ik werk met schillende pakketen. Uiteraard kan er binnen het pakket het een en ander aangepast worden zodat je 100% gebruik kan maken van mijn dienst voor jouw bedrijf!

app-apple-business-38568kopie.jpg

Naast de individuele content die op de sociale media kanalen geplaatst wordt, is het ook belangrijk dat het geheel er mooi en overzichtelijk uitziet. Dit kan je o.a. bereiken door één bepaalde stijl steeds terug te laten komen. Ik ontwerp daarom een 'Brand Kit' voor bedrijven. Hierbij werk ik met verschillende pakketten. Uiteraard gaan we eerst samen om de tafel om te bespreken wat voor look & feel bij het bedrijf past!

MockUp KODH.jpg

Het is mogelijk om een video te laten maken. Dit kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Vrijwel alles is mogelijk! Voor het maken van video's werk ik samen met Haags Productiebedrijf. Wil je niet zoveel uitgeven? Ook dan kunnen we iets voor je betekenen! Laat ons weten wat je in gedachte hebt en we kunnen in overleg voor een mooie prijs aan de slag gaan! 

Klik hier voor een videoportfolio.

Cameraman

L E T' S

C O N N E C T

I N S T A G R A M

F A C E B O O K

Y O U T U B E

P I N T E R E S T

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest

contact | 06-83164541 | info@hava-creations.com | Den Haag