DIENSTEN

Fotografie

Sinds 2 jaar specialiseren we ons vooral in food fotografie. We zien vaak dat het eten wat we online zien ten onder doet aan de kwaliteit in het restaurant. Zonde! Want je wilt natuurijk graag mensen naar jouw zaak trekken. Daar kunnen wij voor zorgen. We zetten niet alleen het eten mooi op de foto. Ook zullen we de sfeer van het restaurant in de foto naar voren laten komen zodat de klant weet wat die kan verwachten. Naast het fotograferen van eten maken we daarom ook wat foto's van het restaurant en eventueel het personeel!

Neem contact op!

IMG_8624.jpg
Content Abonnement

We zien vaak dat restaurants of andere partijen het lastig vinden om online actief te posten. Ze hebben simpel weg geen tijd of inspiratie om hun social media kanalen te vullen. Daar zijn wij voor! We kunnen maandelijks langskomen om foto's te maken en zullen die na het bewerken hiervan netjes online aanleveren zodat je ze heel makkelijk op social media kan plaatsen. Indien gewenst kunnen er ook andere opties zoals het ontwerpen van Instagram Stories voor je gedaan worden. Alles is bespreekbaar!

Neem contact op!

MockUp KODH.jpg
Illustraties

Vaak vinden bedrijven het leuk om hun eigen/ gepersonaliseerde illustraties te hebben. Deze kunnen gebruikt worden voor het aankleden van de website. Maar kunnen ook besteld worden om als grote druk aan de muur te hangen. 

 

Staan jullie bekend om je lekkere tapas hapjes? Of om die heerlijke limonade? Dan kunnen wij daar een mooie illustratie van maken!

 

Neem contact op!

A6-espresso5.jpg
Tekengebied 1 kopie.png